Commentaren: 19
 • #19

  W. Verweij (zondag, 05 mei 2019 11:11)

  Ik ben nu een aantal keer gemasseerd door Ninthira en heb haar als zeer vakkundig ervaren. De massages hebben mijn pijnklachten verminderd en daarnaast is Ninthira zeer betrokken, ze wil je oprecht helpen. Tijdens haar massages creëert Ninthira een fijne sfeer, compleet met een muziekje, warme olie en hotstones. Ik vind het prettig dat Ninthira bij mij thuis komt en dat je via pin kan betalen. Ik kan de massages van Ninthira absoluut aanbevelen.

 • #18

  Harpert (donderdag, 07 maart 2019 18:21)

  Hoi Ninthira,

  Harpert vergat een recensie te schrijven vanwege drukte. Hij bedankt je voor de massage. Het heeft flink geholpen; de knopen in zijn rug en been zijn weg!
  Het was zo ontspannen dat hij weer in slaap was gevallen.
  Bedankt!

 • #17

  Marika (donderdag, 07 maart 2019 15:27)

  Vandaag voor de eerste keer kennisgemaakt met Ninthira. Fijne masseuse en voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Ze nam echt de tijd voor mij en ik voel mij als herboren. De Thaise massage was krachtig maar wel prettig. Over een paar weken mag ik weer :)

 • #16

  Sari (donderdag, 06 december 2018 20:07)

  Een paar maanden geleden had ik pijn in mijn rechterbeen zodat ik amper kon lopen. Ik ben enkele keren bij de fysioterapheut geweest maar de pijn was niet helemaal weg. Via Google heb ik de website van Ninthira gevonden en ik heb meteen een afspraak gemaakt met haar. Sindsdien laat ik me regelmatig door Ninthira masseren en nu is de pijn in mijn rechterbeen zo goed als weg en ik kan weer normaal lopen. Daarnaast heb ik ook minder last van rug- en schouderpijn. Ninthira weet precies waar ze moet drukken om de spieren los te maken. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb.

 • #15

  CJ (vrijdag, 09 november 2018 23:22)

  Lieve Ninthira,

  Bedankt voor de massage afgelopen Woensdag. Mijn eerste keer massage na mijn zwangerschap. Het was zeer ontspannen. Je weet mensen goed op hun gemak te stellen. Zeer vakkundig tewerk gegaan. “Het zit in je bloed, en daar kan je trots op zijn!”. Goede uitleg en weet precies de juiste plekken te vinden en bijvoorbeeld knopen weg te halen. Als je van kraken houd is Ninthira zeker aan te raden. Alles is weer lekker los en soepel. En geen eens spierpijn gehad! Zelfs een dag erna een Whatsappje gekregen, of het goed was bevallen en mijn spieren wel goed aanvoelde. Zeer begaand dus!

  Heel erg bedankt, ik ga dit zeker vaker doen.

  Groetjes CJ

 • #14

  Loes (woensdag, 07 november 2018)

  Mijn man en ik hebben ons onlangs voor het eerst laten masseren door Ninthira. Wij waren daar heel tevreden over! Zeker een aanrader!

 • #13

  Nhelley dela Rosa (donderdag, 18 oktober 2018 23:18)

  Zij is heel goed. Ik en mijn gezijn zijn altijd tevreden met haar!!!

 • #12

  Marianne (woensdag, 09 mei 2018 18:47)

  Elke keer is het weer een weldaad voor mijn lichaam en geest. Zeer vakkundig en ontspannend. Fijnste kado dat je jezelf of n ander kunt geven.

 • #11

  Shirley (vrijdag, 27 april 2018 12:15)

  Lieve Ninthira,

  Bedankt voor de massage; de oedeem in mijn rechterarm is sterk verminderd en voelt minder zwaar aan!
  Ook de drukpijn in mijn rechterbeen is minder. Ik kan nu wat beter lopen.

  Shirley

  Ter info; Ninthira komt sinds een paar jaar, elke 2 weken een massage geven. Het helpt mijn lichaam meer soepel te houden en vaak ook de pijn te verlichten (reuma en lymfeoedeem). Iedere keer weet ze de juiste plekjes te vinden en luistert ze goed wat ik op dat moment nodig heb.

 • #10

  Cheung (donderdag, 26 april 2018 12:08)

  Zocht al jaren naar een goede masseuse, die krachtig (maar ook zo nodig zacht) kan masseren en eindelijk gevonden via een kortingsdeal, maar ze is zo goed dat ze de volle pond echt waard is! Mijn man en ik vragen haar daarom al sinds een jaar om ons maandelijks een thuismassage (wat een luxe!) te geven, want dit is goed voor je algemene gezondheid en te ontstressen na een lange dag werken.

 • #9

  Yvonne van Duin (zondag, 31 december 2017 16:25)

  Dit was een heel goede massage! Ik kijk al uit naar de volgende keer.

 • #8

  Shirley (zondag, 31 december 2017 07:09)

  Ninthira geeft fantastische massages! Ik laat mij 2x per maand masseren en ze voelt altijd waar ik het nodig heb (de knopen). Ze communiceert goed, want ze vraagt altijd hoe de druk aanvoelt. Ze kan krachtig masseren, maar ook zachtjes. Naast dit alles is Ninthira een lieve dame, waarbij ik mij om mijn gemak voel.
  Ninthira masseert mij nu al een jaar en ik kan niet meer zonder haar!

  PS Mijn man neemt af en toe ook massages en die is dan zo ontspannen dat hij in slaap valt. Daarna voelt hij zich als herboren!

 • #7

  Jan Peters (maandag, 10 april 2017 17:47)

  Een perfecte thaise massage. Goede stevige druk en zij voelt perfect aan toe hoever zij kan gaan. Geweldig een vol uur lekker een pittige massage ondergaan en inderdaad, je voelt je weer als herboren.
  Groot voordeel: je hoeft de deur er niet uit voor en een prima tarief wordt gehanteerd.
  Ik ga gauw weer een nieuwe afspraak inplannen.

  Bron: Social Deal

 • #6

  M. Luster (maandag, 10 april 2017 17:44)

  Heerlijke massage "op maat" gehad. Fantastische luxe om thuis een behandeling te krijgen. Zo haal je Thailand in huis..... met relaxed muziekje erbij.
  Dank je wel Ninthira

  Bron: Social Deal

 • #5

  Mevr. Zeilmaker (maandag, 10 april 2017 17:36)

  Een goede krachtige massage. Ze heeft alle knelpunten gevonden. Ga er zeker nog een keer gebruik van maken ook ook zonder bon.

  Bron: Social Deal

 • #4

  Mevr. Y. Kuijpers (maandag, 10 april 2017 17:34)

  Was super, echt heerlijk.

  Bron: Social Deal

 • #3

  Mevr. M. Vandenbeld (maandag, 10 april 2017 17:33)

  De Masseuse kwam aan huis, tafel, olie, muziek het was compleet.Heerlijke massage gehad, goede stevige massage gehad en het was heerlijk.

  Bron: Social Deal

 • #2

  Mevr. B. Belder (maandag, 10 april 2017 17:30)

  Heel fijne massage we zijn erg tevreden.

  Bron: Social Deal

 • #1

  Mevr. Kuipers (maandag, 06 maart 2017 09:06)

  2 Maart 2017

  Ik had de massage via social deal gekocht, en was super, en echt heerlijk.

  Bron: Social deal.