Wellness Arrangementen

De meeste bodyscrubs hebben suiker of zout als basis, maar sommige scrubs bestaan ook uit andere ingrediënten, zoals tarwezemelen. Deze ingrediënten zorgen voor een langdurig resultaat en een extra zachte huid.

Tijdens de behandeling wordt de scrub in cirkelvormige bewegingen op je huid aangebracht, waarbij verstopte poriën worden geopend en dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer de bodyscrub over het hele lichaam is aangebracht, zal deze worden verwijderd met een vochtige doek waarna je huid weer glad, zacht en stralend tevoorschijn komt. Vaak heb je nog de optie om even te douchen, zodat je alle scrubrestanten van je lichaam kunt spoelen. 

Naast een zijdezachte huid, heeft een bodyscrub nog meer voordelen. Een droge huid met veel verstopte poriën zal er na een bodyscrub weer gezond uitzien. Wel moet je oppassen wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis, omdat de scrub erg kan schuren op de gevoelige huid. Tevens is een bodyscrub ook ideaal om je lichaam voor te bereiden op een spray tan. Zo zal de spray tan zich niet hechten aan dode huidcellen, maar aan je nieuwe, gladde en frisse huid.

De bodyscrub geeft de huid vitaliteit en glans.

Zorgt voor een betere doorbloeding.

Een body scrub voor het zonnen geeft een langer egaal bruin resultaat.

Uw huid voelt zijdezacht.

Pure ontspanning ervaar het zelf!

Body scrub & massage duurt 1,5 uur. kost €90.

Scrub duurt 30 minuten combinatie met aromatherapie massage.

Deze behandeling is te boeken in juli, augustus en september.

 

Seizoensarrangement Zomer voor vrouwen